Et ve Et Ürünleri Soğutma Sistemleri

Etlerin kalitelerini ve lezzetlerini koruyabilmeleri için etkili şekilde soğutulması ve dondurulması gerekir. Kurmuş olduğumuz et ve et ürünleri soğutma ve dondurma tesislerinde, ürünler kalite ve lezzetlerini en hijyenik koşullarda korur. Aynı zamanda sistemlerimiz en sağlam soğuk zincirin kurulmasını sağlar. Kullandığımız çevreci akışkanlar sayesinde enerji maliyetlerini düşürmenize yardımcı olur.

Uygulama Alanları


  • Karkas için ön soğutma odaları
  • Karkas için muhafaza odaları (ihtiyaca göre yüksek tavanlı uygulanabilmektedir)
  • Ürün şoklama tünelleri
  • Soğutma Sistemleri
  • Chiller Üniteleri
  • Soğuk Hava Depoları
  • Soğuk Oda Panelleri ve Kapıları
  • Konteyner Soğuk Depo
  • Hızlı soğutma odaları
  • Komple paslanmaz hava soğutma üniteleri
  • Parçalama-paketleme ve sevkiyat holleri soğutulması (hava torbalı)
  • Yüksek enerji verimliliğine sahip hassas kontrollü merkezi soğutma sistemleri
  • Yüksek verimli, az enerji harcayan evaporatif kondenser uygulamaları
  • Uzaktan izleme ve kontrol
  • Üretim alanları hava şartlandırma sistemleri