Muz Sarartma Odaları ve Yeşil Muz Muhafaza

Sarartma işlemi etilen gazının yardımıyla, sızdırmaz odalarda sıcaklık, nem ve etilen konsantrasyonunun düzenlenmesi ile muz, mango, papaya gibi meyvelerin çoğunun olgunlaştırılması için kullanılır. Doğal hormon gibi çalışan etilen, meyveler için herhangi bir sağlık tehlikesi oluşturmaz ve aynı zamanda, ürünün kabuğunun yeşilden sarıya kavuşmasına ve meyvelerin tatlılığını ve aromasını muhafaza etmesini sağlayarak, meyveye katma değer katar.

Uygulama Alanları


  • Soğutma Sistemleri
  • Ürün nem kaybını minimumda tutacak şekilde dizayn edilen soğutucular ve soğutma sistemi
  • Yüksek enerji verimliliğine sahip hassas kontrollü merkezi soğutma sistemleri
  • Soğuk Hava Depoları
  • Soğuk Oda Panelleri ve Kapıları
  • Ön soğutma odaları
  • Ürün şoklama tünelleri
  • Donmuş muhafaza depoları
  • Hızlı soğutma odaları
  • Proses holleri için soğutma sistemleri (hava torbalı)
  • Komple paslanmaz hava soğutma üniteleri
  • Hassas sıcaklık ve nem kontrolü
  • Yüksek verimli, az enerji harcayan evaporatif kondenser uygulamaları
  • Üretim alanları hava şartlandırma sistemleri
  • Uzaktan izleme ve kontrol