Süt ve Süt Ürünleri Soğutma Sistemleri

Sütün soğutulması, kalitesinin korunması, bakteri üremesinin önlenmesi ve işleme sırasında doğabilecek olumsuz değişikliklerin önlenmesi için soğutma sistemleri şarttır.  Tramec olarak, soğutma alanındaki uzman ekibimiz ile birlikte, sütü ve süt ürünlerini hızlı bir biçimde soğutmak ve saklama sırasında en uygun koşulları sağlamak için; verimli, güvenilir  proje tasarımları ile işletmenize özel çözümler sunmaktayız.

Uygulama Alanları


  • Yoğurt hızlı ön soğutma odaları
  • Peynir için soğuk odalar
  • Tereyağ için donmuş muhafaza odaları
  • Soğutma Sistemleri
  • Soğuk Hava Depoları
  • Soğuk Oda Panelleri ve Kapıları
  • Konteyner Soğuk Depo
  • Ön soğutma odaları
  • Ürün şoklama tünelleri
  • Donmuş muhafaza depoları
  • Donmuş muhafaza depoları
  • Üretim alanları hava şartlandırma sistemleri
  • İnkübasyon odaları için soğutma ve ısıtma
  • İnkübasyon odaları için soğutma ve ısıtma
  • Proses holleri için soğutma sistemleri (hava torbalı)
  • Komple paslanmaz hava soğutma üniteleri
  • Yüksek enerji verimliliğine sahip hassas kontrollü merkezi soğutma sistemleri
  • Yüksek verimli, az enerji harcayan evaporatif kondenser uygulamaları
  • Üretim alanları hava şartlandırma sistemleri
  • Uzaktan izleme ve kontrol